Резултати

еНаука >  Резултати >  Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint: potential probiotic properties
Назив: Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint: potential probiotic properties
Аутори: Daničić, Tatjana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Milić, Anita  ; Šumić, Zdravko  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts, International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE 2022 , Szeged, 24 March 2022
Издавач: Szeged: Faculty of Engineering, University of Szeged
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-306-853-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-98
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/867965
URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/1/2022_icostee.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Milić, Anita
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.