Резултати
еНаука >
Резултати >
Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint: potential probiotic properties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint: potential probiotic properties | Аутори: | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts, International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE 2022 , Szeged, 24 March 2022 | Издавач: | Szeged: Faculty of Engineering, University of Szeged | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-963-306-853-3![]() ![]() |
Колација: | str. 98-98 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/867965 | URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/75186/1/2022_icostee.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Milić, Anita | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.