Резултати

еНаука >  Резултати >  Highly efficient clarification of fruit juices with new pectin lyase from Bacillus velezensis
Назив: Highly efficient clarification of fruit juices with new pectin lyase from Bacillus velezensis
Аутори: Pavlović, Marija  ; Šokarda Slavić, Marinela  ; Kojić, Milan  ; Ristović, Marina  ; Momčilović, Miloš  ; Drulović, Nenad  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts - 3rd Food Chemistry Conference, 10-12 October 2023, Dresden, Germany
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. P3.015
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7136
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/872859
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.