Резултати
еНаука >
Резултати >
Highly efficient clarification of fruit juices with new pectin lyase from Bacillus velezensis

Назив: | Highly efficient clarification of fruit juices with new pectin lyase from Bacillus velezensis | Аутори: | Pavlović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts - 3rd Food Chemistry Conference, 10-12 October 2023, Dresden, Germany | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. P3.015 | URI: | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7136 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/872859 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.