Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of biopriming of pea seeds (Pisum sativum L.) with extracts of Schizophyllum commune Fr. 1815 on the antioxidant activity of the plant under stress conditions (drought)
Назив: The effect of biopriming of pea seeds (Pisum sativum L.) with extracts of Schizophyllum commune Fr. 1815 on the antioxidant activity of the plant under stress conditions (drought)
Аутори: Mišković, Jovana  ; Rašeta, Milena  ; Tamindžić, Gordana  ; Krsmanović, Nenad  ; Karaman, Maja  
Година: 2023
Публикација: Abstract Book, 3rd Black Sea Association of Food Science and Technology Congress (B-FoST 2023), Belgrade, 13-14. December 2023
Издавач: Belgrade : University of Belgrade, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-904740-1-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 46-46
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/872934
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4162
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.