Резултати

еНаука >  Резултати >  Managing food and beverage in hotels: Challenges, opportunities and best practices
Назив: Managing food and beverage in hotels: Challenges, opportunities and best practices
Upravljanje hranom i pićem u hotelima - izazovi, mogućnosti i najbolje prakse
Аутори: Zrnić, Miloš; Gajić, Tamara  ; Vukolić, Dragan; Knežević, Snežana; Knežević, Miroslav  
Година: 2023
Публикација: Turističko poslovanje
ISSN: 0354-3099 Turističko poslovanje Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Visoka turistička škola strukovnih studija
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 31 str. 63-70
DOI: 10.5937/turpos0-43369
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/873632
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Gajić, Tamara
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.