Резултати
еНаука >
Резултати >
Encapsulation of anthocyanins from blue maize in order to create functional carriers with application in the food and pharmaceutical industry
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Encapsulation of anthocyanins from blue maize in order to create functional carriers with application in the food and pharmaceutical industry | Аутори: | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | 25. EUCARPIA Maize and Sorghum conference current, Challenges and new methods for maize and sorghum breeding, 30.05–2.06.2022., Belgrade, Serbia - Book of abstracts | Издавач: | Belgrade : Maize Research Institute "Zemun Polje" | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80383-15-6![]() ![]() |
Колација: | str. 39 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1381 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874662 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |