Резултати
еНаука >
Резултати >
Enhancement of propolis food preservation and functional ingredient characteristics by natural eutectic solvents extraction of phytochemicals
Назив: | Enhancement of propolis food preservation and functional ingredient characteristics by natural eutectic solvents extraction of phytochemicals | Аутори: | Lazović, Mila; Ivković, Đurđa; Jankov, Milica ; Dimkić, Ivica ; Janakiev, Tamara ; Trifković, Jelena ; Milojković-Opsenica, Dušanka ; Ristivojević, Petar | Година: | 2024 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 str. 103467-103467 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2023.103467 | WoS-ID: | 001139415000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85181687323 | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/7000 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/874714 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6444 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.