Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobials as Feed and Food Additives, their Technological Properties and Perspectives
Назив: Antimicrobials as Feed and Food Additives, their Technological Properties and Perspectives
Аутори: Nikola Puvača  ; Vincenzo Tufarelli
Година: 2023
Публикација: Sustainable Use of Feed Additives in Livestock
Издавач: Berlin: Springer Science+Business Media
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-3-031-42854-8 978-3-031-42855-5 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 913-928
DOI: 10.1007/978-3-031-42855-5_32
Scopus-ID: 2-s2.0-85204576275
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/875839
URL: https://doi.org/10.1007/978-3-031-42855-5_32
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Puvača, Nikola
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.