Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobials as Feed and Food Additives, their Technological Properties and Perspectives
Назив: | Antimicrobials as Feed and Food Additives, their Technological Properties and Perspectives | Аутори: | Nikola Puvača ; Vincenzo Tufarelli | Година: | 2023 | Публикација: | Sustainable Use of Feed Additives in Livestock | Издавач: | Berlin: Springer Science+Business Media | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-3-031-42854-8 978-3-031-42855-5 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 913-928 | DOI: | 10.1007/978-3-031-42855-5_32 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85204576275 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/875839 | URL: | https://doi.org/10.1007/978-3-031-42855-5_32 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Puvača, Nikola | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.