Резултати

еНаука >  Резултати >  Is urease activity index (UAI) a reliable indicator of the extent of full-fat soybean processing?
Назив: Is urease activity index (UAI) a reliable indicator of the extent of full-fat soybean processing?
Аутори: Palić, Dragan  ; Coetzee, Sofia; Lević, Jovanka  ; Sredanović, Slavica ; Đuragić, Olivera  
Година: 2007
Публикација: Međunarodni simpozijum tehnologije hrane za životinje, 12, Novi Sad, Srbija, 2007, 13.XI - 15. XI
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institut za prehrambene tehnologije
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 203-207
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/883841
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đuragić, Olivera
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.