Резултати

еНаука >  Резултати >  Development of mushroom-based cereal flours with improved nutritional and antioxidative properties
Назив: Development of mushroom-based cereal flours with improved nutritional and antioxidative properties
Аутори: Miletić, Dunja  ; Sknepnek, Aleksandra  ; Milićević, Nataša; Pantić, Milena  ; Sakač, Marijana; Šarić, Bojana; Nikšić, Miomir 
Година: 2021
Публикација: Unifood conference, Belgrade, Book of Abstracts
Издавач: University of Belgrade Studentski trg 1 11000 Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 168
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/886471
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6835
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца