| Назив: | Development of mushroom-based cereal flours with improved nutritional and antioxidative properties |
Аутори: | Miletić, Dunja ; Sknepnek, Aleksandra ; Milićević, Nataša; Pantić, Milena ; Sakač, Marijana; Šarić, Bojana; Nikšić, Miomir  |
Година: | 2021 |
Публикација: | Unifood conference, Belgrade, Book of Abstracts |
Издавач: | University of Belgrade Studentski trg 1 11000 Belgrade |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 168 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/886471 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6835 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6835 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) |
М-категорија: | |