Резултати
еНаука >
Резултати >
Development of mushroom-based cereal flours with improved nutritional and antioxidative properties
Назив: | Development of mushroom-based cereal flours with improved nutritional and antioxidative properties | Аутори: | Miletić, Dunja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Unifood conference, Belgrade, Book of Abstracts | Издавач: | University of Belgrade Studentski trg 1 11000 Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-066-4![]() ![]() |
Колација: | str. 168 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/886471 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6835 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |