Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta
Назив: Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta
Аутори: Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Petrović, Jovana  ; Šereš, Zita  ; Sterniša, Meta; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Smole Možina, Sonja
Година: 2024
Публикација: Sustainability
ISSN: 2071-1050 Sustainability Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 1 str. Article number 209
DOI: 10.3390/su16010209
WoS-ID: 001141299500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85181896478
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/886754
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.