Резултати

еНаука >  Резултати >  Antilistrarijski efekat dodatog Lactococcus lactis ssp. lactis tokom proizvodnje mekog belog sira
Назив: Antilistrarijski efekat dodatog Lactococcus lactis ssp. lactis tokom proizvodnje mekog belog sira
Остали називи: ANTILISTERIAL EFFECT OF Lactococcus lactis ssp. lactis DURING SOFT WHITE CHEESE PRODUCTION
Аутори: Vesković, Slavica; Đukić, Dragutin; Mašković, Pavle  ; Kurćubić, Vladimir  ; Mandić, Leka  ; Veličić, Miloš
Година: 2016
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20216
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/890415
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.