Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antilistrarijski efekat dodatog Lactococcus lactis ssp. lactis tokom proizvodnje mekog belog sira
Naziv: Antilistrarijski efekat dodatog Lactococcus lactis ssp. lactis tokom proizvodnje mekog belog sira
Ostali nazivi: ANTILISTERIAL EFFECT OF Lactococcus lactis ssp. lactis DURING SOFT WHITE CHEESE PRODUCTION
Autori: Vesković, Slavica; Đukić, Dragutin; Mašković, Pavle  ; Kurćubić, Vladimir  ; Mandić, Leka  ; Veličić, Miloš
Godina: 2016
Tip rezultata: Konferencijski rad
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20216
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/890415
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.