Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Antilistrarijski efekat dodatog Lactococcus lactis ssp. lactis tokom proizvodnje mekog belog sira
Naziv: | Antilistrarijski efekat dodatog Lactococcus lactis ssp. lactis tokom proizvodnje mekog belog sira | Ostali nazivi: | ANTILISTERIAL EFFECT OF Lactococcus lactis ssp. lactis DURING SOFT WHITE CHEESE PRODUCTION | Autori: | Vesković, Slavica; Đukić, Dragutin; Mašković, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2016 | Tip rezultata: | Konferencijski rad | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20216 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/890415 |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.