Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Traditionally Smoked Meat Products from North Serbia (Vojvodina)
Naziv: Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Traditionally Smoked Meat Products from North Serbia (Vojvodina)
Autori: Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Vranešević, Jelena  ; Kartalović, Brankica  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  
Godina: 2024
Publikacija: Fermentation
ISSN: 2311-5637 Fermentation-Basel
Izdavač: Basel: MDPI
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 10 br. 2 str. Article number 104
DOI: 10.3390/fermentation10020104
Scopus-ID: 2-s2.0-85185952749
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891716
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz CrossRef-a) Kartalović, Brankica
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.