Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of the authenticity of plum brandy by IRMS
Назив: Assessment of the authenticity of plum brandy by IRMS
Аутори: Lojović, Maja; Marošanović, Biljana; Kalajdžija, Nataša; Podunavac-Kuzmanović, Sanja  
Година: 2015
Публикација: Book of Abstracts / Euro Food Chem XVIII, October 13-16, 2015 Madrid
Издавач: Madrid: Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTAN-CSIC)
Brussels: European Association for Chemical and Molecular Sciences (EuCheMS, Division of Food Chemistry)
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 487-487
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891794
URL: https://www.ictan.csic.es/en/eurofoodchem2015-2/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Podunavac-Kuzmanović, Sanja
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.