Резултати

еНаука >  Резултати >  Analytical methods for encapsulation
Назив: Analytical methods for encapsulation
Аутори: Lević, Steva; Salević, Ana  ; Nedović, Viktor  
Година: 2022
Публикација: CEFood Congress Book. 11th Central European Congress on Food and Nutrition “Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment“
Издавач: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, Ljubljana
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-95942-0-9 Претражи идентификатор
Колација: str. KN-8
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892675
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6859
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
FUNPRO - Functional products based on goat's milk proteins and bioactive compounds extracted from grape pomace and edible mushrooms
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.