Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Analytical methods for encapsulation
Naziv: Analytical methods for encapsulation
Autori: Lević, Steva  ; Salević, Ana  ; Nedović, Viktor  
Godina: 2022
Publikacija: CEFood Congress Book. 11th Central European Congress on Food and Nutrition “Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment“
Izdavač: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, Ljubljana
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-961-95942-0-9 Pretraži identifikator
Kolacija: str. KN-8
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892675
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6859
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6859
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
FUNPRO - Functional products based on goat's milk proteins and bioactive compounds extracted from grape pomace and edible mushrooms
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.