Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of raman spectroscopy for the characterisation of milk and milk-phenolics powders
| Назив: | Application of raman spectroscopy for the characterisation of milk and milk-phenolics powders | Аутори: | Milinčić, Danijel |
Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts of the 2nd International Conference on Advanced Production and Processing (ICAPP) | Издавач: | University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-160-5 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 98 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892681 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6870 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6870 |
Пројекат: | FUNPRO - Functional products based on goat's milk proteins and bioactive compounds extracted from grape pomace and edible mushrooms | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |