Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant potential and phenolics content of horseradish root juice encapsulated within different carbohydrate matrices
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant potential and phenolics content of horseradish root juice encapsulated within different carbohydrate matrices | Аутори: | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts of the International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists | Издавач: | University of Belgrade, Faculty of technology and metallurgy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7401-389-2![]() ![]() |
Колација: | str. 52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892689 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6866 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.