Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Antioxidant potential and phenolics content of horseradish root juice encapsulated within different carbohydrate matrices
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Antioxidant potential and phenolics content of horseradish root juice encapsulated within different carbohydrate matrices | Autori: | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2023 | Publikacija: | Book of Abstracts of the International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists | Izdavač: | University of Belgrade, Faculty of technology and metallurgy | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7401-389-2![]() ![]() |
Kolacija: | str. 52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892689 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6866 |
Projekat: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.