Резултати

еНаука >  Резултати >  The advantages and disadvantages of active, biodegradable materials for food packaging
Назив: The advantages and disadvantages of active, biodegradable materials for food packaging
Аутори: Salević, Ana  
Година: 2022
Публикација: CEFood Congress Book. 11th Central European Congress on Food and Nutrition “Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment“
Издавач: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, Ljubljana
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-961-95942-0-9 Претражи идентификатор
Колација: str. OP-43
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6862
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/892695
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.