Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzymatic extraction provides arabinoxylan from wheat chaff in higher yield and with superior properties
Назив: Enzymatic extraction provides arabinoxylan from wheat chaff in higher yield and with superior properties
Аутори: Đorđević, Tatjana  ; Antov, Mirjana  
Уредници: Bezbradica, Dejan  ; Simović, Milica  ; Ćorović, Marija  ; Jakovetić-Tanasković, Sonja  
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists, Belgrade, 07-08 december 2023
Издавач: Belgrade: Faculty of Technology and Metallurgy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7401-389-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 11-11
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/893581
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đorđević, Tatjana
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.