Резултати
еНаука >
Резултати >
Enzymatic extraction provides arabinoxylan from wheat chaff in higher yield and with superior properties
Назив: | Enzymatic extraction provides arabinoxylan from wheat chaff in higher yield and with superior properties | Аутори: | Đorđević, Tatjana ; Antov, Mirjana | Уредници: | Bezbradica, Dejan ; Simović, Milica ; Ćorović, Marija ; Jakovetić-Tanasković, Sonja | Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts / International Conference Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists, Belgrade, 07-08 december 2023 | Издавач: | Belgrade: Faculty of Technology and Metallurgy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7401-389-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 11-11 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/893581 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Đorđević, Tatjana | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.