Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and antioxidant activity of black pepper ( Piper nigrum L.) fructus essential oil hydrodistillation fractions
Назив: Chemical composition and antioxidant activity of black pepper ( Piper nigrum L.) fructus essential oil hydrodistillation fractions
Аутори: Milenković, Aleksandra  ; Stanojević, Jelena  ; Cvetković, Dragan  ; Stanojević, Ljiljana  
Година: 2024
Публикација: Journal of Essential Oil Bearing Plants
ISSN: 0972-060X Journal of Essential Oil Bearing Plants Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier BV
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 br. 1 str. 166-176
DOI: 10.1080/0972060X.2024.2315581
WoS-ID: 001158387800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85184237819
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/894752
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200133]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
(Preuzeto iz CrossRef-a) Stanojević, Ljiljana
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.