Резултати
еНаука >
Резултати >
The use of different fat sources in broiler feed and the effect on production performance and meat quality
Назив: | The use of different fat sources in broiler feed and the effect on production performance and meat quality | Аутори: | Marković, Radmila ; Milanković, Branko; Perić, Dejan ; Starčević, Marija ; Jovanović, Dragoljub ; Krstić, Milena ; Šefer, Dragan | Година: | 2024 | Публикација: | 20th Biennial International Conference of Animal Nutrition Society of India on Sustainable animal nutrition for global health and production: innovations and directions, Tamil Nadu, 23rd to 25th January, 2024 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-93-612864-8-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 132-140 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3636 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/896211 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |