Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The use of different fat sources in broiler feed and the effect on production performance and meat quality
Naziv: The use of different fat sources in broiler feed and the effect on production performance and meat quality
Autori: Marković, Radmila  ; Milanković, Branko; Perić, Dejan  ; Starčević, Marija  ; Jovanović, Dragoljub  ; Krstić, Milena  ; Šefer, Dragan  
Godina: 2024
Publikacija: 20th Biennial International Conference of Animal Nutrition Society of India on Sustainable animal nutrition for global health and production: innovations and directions, Tamil Nadu, 23rd to 25th January, 2024
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-93-612864-8-3 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 132-140
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3636
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/896211
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca