Резултати
еНаука >
Резултати >
Physical and Chemical Properties of Convective- and Microwave-Dried Blackberry Fruits Grown Using Organic Procedures

Назив: | Physical and Chemical Properties of Convective- and Microwave-Dried Blackberry Fruits Grown Using Organic Procedures | Аутори: | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 5 str. Article Number 791 | DOI: | 10.3390/foods13050791 | WoS-ID: | 001182480900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85187474657 | PMID: | 38472903 | PMCID: | PMC10931497 | URI: | https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/865 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/896801 |
URL: | https://www.mdpi.com/2304-8158/13/5/791 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Lončar, Biljana | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.