Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative Activity of Cabernet Sauvignon Wine after Supplementation by Stem and Seed: the Effect of Fining Agents
| Назив: | Antioxidative Activity of Cabernet Sauvignon Wine after Supplementation by Stem and Seed: the Effect of Fining Agents | Аутори : | Puškaš, Vladimir |
Година: | 2009 | Публикација: | International Journal of Food Properties | ISSN: | 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор |
Издавач: | Taylor & Francis | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 br. 9 str. W2-W2 | DOI: | 10.1080/10942912.2015.1051902 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/896814 | URL: | https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2015.1051902 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Dodić, Siniša | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
: