Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative Activity of Cabernet Sauvignon Wine after Supplementation by Stem and Seed: the Effect of Fining Agents
Назив: Antioxidative Activity of Cabernet Sauvignon Wine after Supplementation by Stem and Seed: the Effect of Fining Agents
Аутори Puškaš, Vladimir  ; Antov, Mirjana  ; Ćetković, Gordana  ; Đilas, Sonja ; Tumbas, Vesna  ; Dodić, Siniša  
Година: 2009
Публикација: International Journal of Food Properties
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 9 str. W2-W2
DOI: 10.1080/10942912.2015.1051902
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/896814
URL: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2015.1051902
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Dodić, Siniša
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.