Резултати

еНаука >  Резултати >  Promena nutritivnih i senzornih svojstava pri preradi povrća
Назив: Promena nutritivnih i senzornih svojstava pri preradi povrća
Аутори: Paunović, Dragana  ; Marković, Jovana  
Година: 2021
Публикација: X simpozijum sa međunarodnim učešćem - Inovacije u ratarskoj i povrtarskoj proizvodnji
Тип резултата: Остало
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6896
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897169
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.