Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Promena nutritivnih i senzornih svojstava pri preradi povrća
Naziv: Promena nutritivnih i senzornih svojstava pri preradi povrća
Autori: Paunović, Dragana  ; Marković, Jovana  
Godina: 2021
Publikacija: X simpozijum sa međunarodnim učešćem - Inovacije u ratarskoj i povrtarskoj proizvodnji
Tip rezultata: Ostalo
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6896
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897169
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.