Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization and validation of an HS-SPME/GC-MS method for determining volatile organic compounds in dry-cured ham
Назив: | Optimization and validation of an HS-SPME/GC-MS method for determining volatile organic compounds in dry-cured ham | Аутори : | Babic, Katja; Strojnik, Lidija; Ciric, Andrija R ; Ogrinc, Nives | Година: | 2024 | Публикација: | FRONTIERS IN NUTRITION | ISSN: | 2296-861X Frontiers in Nutrition | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 | DOI: | 10.3389/fnut.2024.1342417 | WoS-ID: | 001161439900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85184923138 | PMID: | 38362102 | PMCID: | PMC10867123 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897623 | Пројекат: | Javna Agencija za Raziskovalno Dejavnost RS10.13039/501100004329 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.