Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization and validation of an HS-SPME/GC-MS method for determining volatile organic compounds in dry-cured ham
Назив: Optimization and validation of an HS-SPME/GC-MS method for determining volatile organic compounds in dry-cured ham
Аутори Babic, Katja; Strojnik, Lidija; Ciric, Andrija R  ; Ogrinc, Nives
Година: 2024
Публикација: FRONTIERS IN NUTRITION
ISSN: 2296-861X Frontiers in Nutrition
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11
DOI: 10.3389/fnut.2024.1342417
WoS-ID: 001161439900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85184923138
PMID: 38362102
PMCID: PMC10867123
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897623
Пројекат: Javna Agencija za Raziskovalno Dejavnost RS10.13039/501100004329
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.