Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of transglutaminase on probiotic yoghurt viscosity
Назив: Effects of transglutaminase on probiotic yoghurt viscosity
Аутори: Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana  ; Dokić, Ljubica  ; Iličić, Mirela  ; Duraković, Katarina  ; Bošnjak, Goran
Година: 2008
Публикација: Summaries of Lectures and Posters - International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business / Tudomány és technika az agrár- és élelmiszer-gazdaságban : ICoSTAF2008, Szeged, November 5-6, 2008
Издавач: Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 963 482 676 8 Претражи идентификатор
Колација: str. 79-79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897964
URL: https://qulto.bibl.u-szeged.hu/record/-/record/display/manifestation/bibJAT00755889/36128e16-78fa-45fe-8882-30d6cdbb286f/solr/0/24/3/4/score/DESC
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.