Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of transglutaminase on probiotic yoghurt viscosity | Аутори: | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Summaries of Lectures and Posters - International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business / Tudomány és technika az agrár- és élelmiszer-gazdaságban : ICoSTAF2008, Szeged, November 5-6, 2008 | Издавач: | Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 963 482 676 8![]() ![]() |
Колација: | str. 79-79 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897964 | URL: | https://qulto.bibl.u-szeged.hu/record/-/record/display/manifestation/bibJAT00755889/36128e16-78fa-45fe-8882-30d6cdbb286f/solr/0/24/3/4/score/DESC | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.