Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of transglutaminase on probiotic yoghurt viscosity
Naziv: Effects of transglutaminase on probiotic yoghurt viscosity
Autori: Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana  ; Dokić, Ljubica  ; Iličić, Mirela  ; Duraković, Katarina  ; Bošnjak, Goran
Godina: 2008
Publikacija: Summaries of Lectures and Posters - International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business / Tudomány és technika az agrár- és élelmiszer-gazdaságban : ICoSTAF2008, Szeged, November 5-6, 2008
Izdavač: Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 963 482 676 8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 79-79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897964
URL: https://qulto.bibl.u-szeged.hu/record/-/record/display/manifestation/bibJAT00755889/36128e16-78fa-45fe-8882-30d6cdbb286f/solr/0/24/3/4/score/DESC
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.