Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Effects of transglutaminase on probiotic yoghurt viscosity | Autori: | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2008 | Publikacija: | Summaries of Lectures and Posters - International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business / Tudomány és technika az agrár- és élelmiszer-gazdaságban : ICoSTAF2008, Szeged, November 5-6, 2008 | Izdavač: | Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 963 482 676 8![]() ![]() |
Kolacija: | str. 79-79 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897964 | URL: | https://qulto.bibl.u-szeged.hu/record/-/record/display/manifestation/bibJAT00755889/36128e16-78fa-45fe-8882-30d6cdbb286f/solr/0/24/3/4/score/DESC | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela | Napomena o dostupnosti: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.