Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil
Назив: Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil
Аутори: Iličić, Mirela  ; Degenek, Jovana  ; Romanić, Ranko  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts / The International Bioscience Conference, 8th International PSU - UNS Bioscience Conference, IBSC 2021, Online, Novi Sad, 25-26 November, 2021
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-541-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 93-94
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898059
URL: https://ibsc2021.pmf.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2021/12/IBSC-Book-of-Abstracts-2021-28.12.2021..pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Vukić, Vladimir
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.