Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil
Назив: | Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil | Аутори: | Iličić, Mirela ; Degenek, Jovana ; Romanić, Ranko ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts / The International Bioscience Conference, 8th International PSU - UNS Bioscience Conference, IBSC 2021, Online, Novi Sad, 25-26 November, 2021 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Sciences | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7031-541-9 Претражи идентификатор | Колација: | str. 93-94 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898059 | URL: | https://ibsc2021.pmf.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2021/12/IBSC-Book-of-Abstracts-2021-28.12.2021..pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Vukić, Vladimir | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.