Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of Probiotic Fresh Cheese
Назив: Production of Probiotic Fresh Cheese
Аутори: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana  ; Škrinjar, Marija ; Duraković, Katarina  ; Šarić, Ljubiša  
Година: 2008
Публикација: International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business ICoSTAF2008, Szeged, November 5-6 2008
Издавач: Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-482-908-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 26-34
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898346
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.