Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Production of Probiotic Fresh Cheese
Naziv: Production of Probiotic Fresh Cheese
Autori: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Đurić, Mirjana  ; Škrinjar, Marija ; Duraković, Katarina  ; Šarić, Ljubiša  
Godina: 2008
Publikacija: International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business ICoSTAF2008, Szeged, November 5-6 2008
Izdavač: Szeged: University of Szeged, Faculty of Engineering
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-963-482-908-9 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 26-34
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898346
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.