Резултати
еНаука >
Резултати >
Combined effects of native yeast strain and yeast derivates on quality and sensory characteristics of Sauvignon blanc wine

Назив: | Combined effects of native yeast strain and yeast derivates on quality and sensory characteristics of Sauvignon blanc wine | Аутори: | Karabegović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | 44th World Congress of Vine and Wine, Cadiz / Jerez,Spain | Издавач: | Dijon, France : OIV - International Organisation of Vine and Wine | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-2-85038-083-9![]() ![]() |
Колација: | str. 655-656 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899602 | URL: | https://oiv2023.es/wp-content/uploads/2023/05/book-of-abstracts_v3.pdf https://oiv2023.es/en/?trk=public_post-text |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Mančić, Stojan | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.