Резултати

еНаука >  Резултати >  Combined effects of native yeast strain and yeast derivates on quality and sensory characteristics of Sauvignon blanc wine
Назив: Combined effects of native yeast strain and yeast derivates on quality and sensory characteristics of Sauvignon blanc wine
Аутори: Karabegović, Ivana  ; Marko Malićanin  ; Mančić, Stojan  ; Stojanović, Stamenković Sandra  ; Veljković, Vlada; Danilović, Bojana  
Година: 2023
Публикација: 44th World Congress of Vine and Wine, Cadiz / Jerez,Spain
Издавач: Dijon, France : OIV - International Organisation of Vine and Wine
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-2-85038-083-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 655-656
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899602
URL: https://oiv2023.es/wp-content/uploads/2023/05/book-of-abstracts_v3.pdf
https://oiv2023.es/en/?trk=public_post-text
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Mančić, Stojan
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.