Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Dill (Anethum graveolens) Essential Oil and Lipid Extracts as Novel Antioxidants and Antimicrobial Agents on the Quality of Beef Burger
Назив: Effects of Dill (Anethum graveolens) Essential Oil and Lipid Extracts as Novel Antioxidants and Antimicrobial Agents on the Quality of Beef Burger
Аутори: Mujović, Milo; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Ikonić, Predrag  ; Božović, Danica  ; Teslić, Nemanja  ; Županjac, Miloš  ; Novaković, Saša ; Jokanović, Marija  ;
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 6 str. Article number 896
DOI: 10.3390/foods13060896
WoS-ID: 001192116100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85188691677
PMID: 38540886
PMCID: PMC10969687
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899808
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/6/896
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Teslić, Nemanja
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.