Резултати

еНаука >  Резултати >  Exploring the composition and potential uses of four hops varieties through different extraction techniques
Назив: Exploring the composition and potential uses of four hops varieties through different extraction techniques
Аутори: Cvetanović Kljakić, Aleksandra  ; Ocvirk, Miha; Rutnik, Ksenija; Košir, Iztok Jože; Pavlić, Branimir  ; Mašković, Pavle  ; Mašković, Jelena  ; Teslić, Nemanja  ; Stupar, Alena  ; Uba, Abdullahi Ibrahim;
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 447 str. Article number 138910
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.138910
Scopus-ID: 2-s2.0-85187230499
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899810
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stupar, Alena
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.