Резултати
еНаука >
Резултати >
The Possibility of Applying a Universal Testing Machine for Evaluating Food Textures
Назив: | The Possibility of Applying a Universal Testing Machine for Evaluating Food Textures | Аутори: | Jevtić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | New Trends in Engineering Research Proceedings of the International Conference of Experimental and Numerical Investigations and New Technologies, CNNTech 2023 | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-3-031-46431-7![]() ![]() |
Колација: | vol. 792 str. 222-229 | DOI: | 10.1007/978-3-031-46432-4_18 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85187686993 | URI: | https://machinery.mas.bg.ac.rs/handle/123456789/7765 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900275 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.