Резултати

еНаука >  Резултати >  ANTIOXIDANT PROPERTIES OF CINNAMON SPICE
Назив: ANTIOXIDANT PROPERTIES OF CINNAMON SPICE
Аутори: Vuković, Sandra  ; Moravčević, Đorđe  ; Marinković, Dejana; Jelačić, Slavica ; Vujošević, Ana  ; Kilibarda, Sofija  ; Milinčić, Danijel  ; Kostić, Aleksandar Ž.  
Година: 2022
Публикација: 1 st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food 1-EuSPMF
Издавач: University of Belgrade‐Faculty of Agriculture Belgrade, Serbia
Тип резултата: Остало
Колација: str. 56-56
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6910
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900614
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца