Rezultati

eNauka >  Rezultati >  ANTIOXIDANT PROPERTIES OF CINNAMON SPICE
Naziv: ANTIOXIDANT PROPERTIES OF CINNAMON SPICE
Autori: Vuković, Sandra  ; Moravčević, Đorđe  ; Marinković, Dejana; Jelačić, Slavica ; Vujošević, Ana  ; Kilibarda, Sofija  ; Milinčić, Danijel  ; Kostić, Aleksandar Ž.  
Godina: 2022
Publikacija: 1 st European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food 1-EuSPMF
Izdavač: University of Belgrade‐Faculty of Agriculture Belgrade, Serbia
Tip rezultata: Ostalo
Kolacija: str. 56-56
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6910
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900614
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca