Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of ?-Tocopheryl Acetate Addition to the Chicken Feed on the Sensory Characteristics and ? - Tocopherol Content in Meat
| Назив: | Effects of ?-Tocopheryl Acetate Addition to the Chicken Feed on the Sensory Characteristics and ? - Tocopherol Content in Meat | Аутори: | Mandić, Anamarija I. |
Година: | 2003 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор |
Издавач: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 19 br. 1-2 str. 49-56 | DOI: | 10.2298/BAH0302049M | VBS COBISS: | 166141964 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/166141964#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901912 |
URL: | https://www.researchgate.net/publication/247873997_Effects_of_a-tocopheryl_acetate_addition_to_the_chicken_feed_on_the_sensory_characteristics_and_a_-_tocopherol_content_in_meat | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.