Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The relationship between gluten proteins and loaf volume
Naziv: The relationship between gluten proteins and loaf volume
Веза између протеина глутена и волумена хлеба
Autori: Knežević, Desimir  ; Kondić, Danijela ; Dragovich, Aleksandra Yu; Kudryavtsev, Alexander M.; Matković Stojšin, Mirela  ; Zečević, Veselinka  ; Radosavac, Adriana  ; Paunović, Aleksandar  
Godina: 2024
Publikacija: Agroznanje / Agro-knowledge journal
ISSN: 2233-0070 Pretraži identifikator
Izdavač: Banja Luka : Univerzitet u Banjoj Luci, Poljoprivredni fakultet
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 25 br. 1 str. 45-65
DOI: 10.7251/AGREN2401045K
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/877
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/902921
URL: https://agroznanje.agro.unibl.org/kategorije/1449/agro-knowledge-journal-vol-25-no-1-2024
Projekat: Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca