Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant proficiency in Serbian mushrooms: a comparative study on Hydnum repandum L. 1753 from mycorrhizal and edible niches

Назив: | Antioxidant proficiency in Serbian mushrooms: a comparative study on Hydnum repandum L. 1753 from mycorrhizal and edible niches | Аутори: | Rašeta Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Natural Product Research | ISSN: | 1478-6419![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 1-8 | DOI: | 10.1080/14786419.2024.2341300 | WoS-ID: | 001200486800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85189884884 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/904558 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=136112&source=eNauka&language=en |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.