Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Назив: | Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver |
Аутори: | Pešut, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | 14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009 | Издавач: | Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 131-132 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3803 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905098 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |