Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Назив: Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver
Аутори: Pešut, Olivera  ; Jovanović, I.B.; Milanović, Svetlana  
Година: 2009
Публикација: 14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009
Издавач: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 131-132
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3803
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905098
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца