Резултати

еНаука >  Резултати >  How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine
Назив: How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine
Аутори: Pintać Šarac, Diandra ; Tremmel, Martina; Vujetić, Jelena  ; Torović, Ljilja  ; Orčić, Dejan  ; Popović, Ljiljana  ; Mimica-Dukić, Neda ; Lesjak, Marija  
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 449 str. 139228
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.139228
Scopus-ID: 2-s2.0-85189859521
PMID: 38604033
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=136135&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905720
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.