Резултати

еНаука >  Резултати >  How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine
Назив: How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine
Аутори: Pintać Šarac, Diandra  ; Tremmel, Martina; Vujetić, Jelena  ; Torović, Ljilja  ; Orčić, Dejan  ; Popović, Ljiljana  ; Mimica-Dukić, Neda ; Lesjak, Marija  
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 449 str. 139228
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.139228
WoS-ID: 001229020900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85189859521
PMID: 38604033
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=136135&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905720
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

12
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.