Резултати
еНаука >
Резултати >
How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine
Назив: | How do in vitro digestion and cell metabolism affect the biological activity and phenolic profile of grape juice and wine | Аутори: | Pintać Šarac, Diandra ; Tremmel, Martina; Vujetić, Jelena ; Torović, Ljilja ; Orčić, Dejan ; Popović, Ljiljana ; Mimica-Dukić, Neda ; Lesjak, Marija | Година: | 2024 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 449 str. 139228 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2024.139228 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85189859521 | PMID: | 38604033 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=136135&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/905720 |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.