Резултати

еНаука >  Резултати >  Kvalitet topljenih sireva proizvedenih uz primenu domaćih emulgatora KSS-1 i KSS-2.II. Organoleptičke karakteristike
Назив: Kvalitet topljenih sireva proizvedenih uz primenu domaćih emulgatora KSS-1 i KSS-2.II. Organoleptičke karakteristike
Аутори: Carić, Marijana  ; Milanović, Spasenija ; Gavarić, Dragoljub; Kulić, Ljiljana
Година: 1986
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 br. 3 str. 80-86
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906327
URL: https://hrcak.srce.hr/file/160213
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.