Резултати
еНаука >
Резултати >
Kvalitet topljenih sireva proizvedenih uz primenu domaćih emulgatora KSS-1 i KSS-2.II. Organoleptičke karakteristike
Назив: | Kvalitet topljenih sireva proizvedenih uz primenu domaćih emulgatora KSS-1 i KSS-2.II. Organoleptičke karakteristike | Аутори: | Carić, Marijana ; Milanović, Spasenija ; Gavarić, Dragoljub; Kulić, Ljiljana | Година: | 1986 | Публикација: | Mljekarstvo | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Издавач: | Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 36 br. 3 str. 80-86 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906327 | URL: | https://hrcak.srce.hr/file/160213 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.