Резултати
еНаука >
Резултати >
Investigations of Possibilities of Raising the Share of White Pickled Cheese for Processed Cheese Production
Назив: | Investigations of Possibilities of Raising the Share of White Pickled Cheese for Processed Cheese Production | Аутори: | Carić, Marijana ; Gavarić, Dragoljub; Milanović, Spasenija ; Kulić, Ljiljana | Година: | 1986 | Публикација: | Proceedings of XXII International Dairy Congress, The Hague. MILK the vital force. Dordrecht. | Издавач: | Springer, Dordrecht | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-90-277-2330-7 978-94-009-3733-8 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 69-71 | DOI: | 10.1007/978-94-009-3733-8_54 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906338 | URL: | https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-94-009-3733-8_54 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.