Резултати

еНаука >  Резултати >  New Possibilities in Ice Cream Production by Incorporating Soya Isolate
Назив: New Possibilities in Ice Cream Production by Incorporating Soya Isolate
Аутори: Carić, Marijana  ; Milanović, Spasenija ; Gavarić, Dragoljub; Kulić, Ljiljana
Година: 1986
Публикација: Proceedings of XXII International Dairy Congress, The Hague. In: MILK the vital force.
Издавач: Springer, Dordrecht
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-90-277-2330-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 102-104
DOI: 10.1007/978-94-009-3733-8_89
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906340
URL: https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-94-009-3733-8_89#citeas
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.