Резултати

еНаука >  Резултати >  DEVELOPMENT OF THE KNOWLEDGE BASE FOR APPLICATIONS OF INFORMATION – EXPERT SYSTEMS IN THE FIELD OF FOOD TECHNOLOGY
Назив: DEVELOPMENT OF THE KNOWLEDGE BASE FOR APPLICATIONS OF INFORMATION – EXPERT SYSTEMS IN THE FIELD OF FOOD TECHNOLOGY
Аутори: Ružičić, Vesna S.  ; Pantović, Jelena  
Година: 2024
Публикација: Proceedings / 2nd International Symposium on Biotechnology, 14–15 March 2024 ; [organizer] University of Kragujevac, Faculty of Agronomy [in] Čačak
Издавач: Kragujevac : University, Faculty of Agronomy in Čačak
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-91-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 347-352
DOI: 10.46793/SBT29.45VR
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20791
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906474
URL: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20791
https://unicloud.kg.ac.rs/index.php/s/zYCmX2eAQzPaCCN
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Ružičić, Vesna
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.